Presentation av nyförvärv: Jakob Glasberg

30 Mar 2015 09:133710

IK Frej Täby har knutit sig an en nygammal spelare, nämligen Jakob Glasberg, som kommer till oss på lån från Djurgårdens IF. Extra kul nyförvärv eftersom Jakob, född -95, är fotbollsfostrad i Frej.

Bartosz Grzelak säger:
- Det är glädjande att Jakob är tillbaka där allt började, även om det bara är på lån. Han är en spelskicklig ytterback som i första hand konkurrerar på högerbacksplatsen men han kan spela högre upp i plan om det krävs. Det ska bli mycket spännande att se hans utveckling hos oss.

Jakob om att vara tillbaka i IK Frej Täby:
- Det känns jättekul att vara tillbaka i min moderklubb Frej och framförallt då laget lyckats ta sig hela vägen upp till Superettan. Från Djurgården tar jag med mig en bra fotbollsutbildning hela vägen från U17 till A-laget. Jag har spelat med och mot många duktiga spelare och haft kompetenta tränare som hjälpt mig i min utveckling. Jag ser mest fram emot att spela Superettan-fotboll på Vikingavallen. Det kommer känner sjukt häftigt att spela fotboll på så pass hög nivå på planen jag tog mina första steg som fotbollsspelare på.

Read more