Presentation av nyförvärv: Dominic Oduro

02 Apr 2015 01:002980

IK Frej Täby har värvat Dominic Oduro från Manchester City. Den 20-årige högeryttern/högerbacken ansluter på lån och kommer spela med Frej fram till sista juni.

Trots sin unga ålder är Dominic en relativt erfaren spelare. Han är fotbollsfostrad i den välkända akademin Right to Dream där bland andra David Accam spelade innan han värvades till Sverige. Resan fortsatte till Manchester City och därefter har han varit utlånad i två omgångar. 2013 var han i Århus i danska högsta ligan och sedermera till Royal Mouscron i den belgiska högsta ligan. Något spel i Citys A-lag har det inte blivit utan det har handlat mest om spel i klubbens U21-lag. Nu är det dags för tredje utlåningen och denna gång är det till IK Frej Täby.

Bartosz Grzelak är nöjd med värvningen:
- Dominic har gjort ett väldigt fint intryck på oss. Både på och utanför plan. På plan får vi in en ytterspelare som har bra defensiva egenskaper i kombination med snabbhet. Vid sidan av planen får vi in en ödmjuk kille som har smällt in i gruppen på ett bra sätt. Han kommer bli ett positivt tillskott i vår trupp.

Read more